Din bilpartner Ballerup

VELKOMMEN TIL ET VÆRKSTED MED HOLDNINGER

Din Bilpartner i Ballerup blev startet af Kenneth Wagner den 1. april 1992. 
I 1997 og 1999 købte og byggede vi til - og fylder i dag godt på Tempovej 38-40 i Ballerup.
Vi har d. 1 januar 2011 overtaget, Wagner Automobiler på Metalbuen nr. 17 i Ballerup. 
Fra starten har vi været et værksted med holdninger til kvalitet, service og sikkerhed. Vi efteruddanner vore medarbejdere løbende – vi klarer alle opgaver hurtigt og effektivt, på alle bilmærker – og med garanti.

Det gælder også biler med nyvognsgaranti. Brug din lokale Din Bilpartner - vi servicerer din nye bil inden for garantien.
Vi samarbejder med Dansk Teknologisk Institut, som jævnligt kommer uanmeldt og kontrollerer bl.a. værktøj, og udført arbejde på reparationer

Vi har eget pladeværksted og vor pladeafdeling står klar til at hjælpe dig, såfremt du skulle have fået en skade på din bil. Vi sørger for, at den bliver repareret hurtigt og fagligt korrekt
- og hvis du har behov for en lånebil, hjælper vi også med det.

Efterhånden som biler bliver mere avancerede, bliver det også mere krævende at reparere det elektroniske. Vi har mekanikere med speciale i autoelektronik. Vi oplever ofte at den moderne teknik kan drille, men at det er en bagatel som skal rettes. Vi finder fejlen!

Alle former for auto-elektrisk arbejde udføres. Vores teknikere har mange års erfaring i montering og fejlfinding på feks. aircondition og varme.